Лятно слънце и тераса с цветя.
Нещо във въздуха се носи.
Полуголи истини по плажа се разхождат
и за малко прохлада на опашка се редят.
С тялото си ми сервирай
алкохол и парчета лед,
с очи кажи "наздраве"
и на бележката отзад номера си напиши.
В брой ще ти платя с 1001 целувки,
а на следващия ден главата ще боли
и телфонът ще крещи "обади ми се за още"...
Но тогава вече ще отпътувам...
© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados