20 июн. 2013 г., 15:41

Алкохолна утеха 

  Поэзия » Любовная
540 0 0

Отново пия,

прегърнала бутилката на пода стоя

с моята приятелка,

наречена самота...

Поредна глътка,

поредна сълза,

пореден спомен разкъсва крехката душа!

После заспивам в леглото сама,

и образът ти превзема ми нощта.

 

Събуждат ме слънчеви лъчи

и отново питам... "Къде си ти?"

Ставам...

Търся те...

Плача сама...

Боли ме, кажи до кога?

И пак на пода с бутилка в ръка

проклинам теб и нашата съдба!

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??