13 февр. 2021 г., 17:46  

Анализ на Доминанта!? 

  Поэзия » Другая
394 0 0

Анализ на Доминанта!?

 

Аз откъде съм дошъл... това не съм забравил,

старах се и мисля че, нещо ново съм добавил!

А някои знаят, че са Жената - Царица и властват,

злоупотребявайки, знаят само да злорадстват?!

 

Хармонията и в живота е математика... често доминантна,

но аз анализирайки я.. сам я разрешавам, ако е "арогантна"!?

Любовта и приятелството, не би трябвало да тържествуват,

тогава се питам, дали изобщо така трябва да съществуват?

 

Изследвал съм, в какво ли Демона в нас, може се изразява,

с какви скрити оръжия, нас човеците, така пагубно поразява?

Доминантни искаме да бъдем... над всеки и всичко да владеем,

Резултата... алчност, омраза, раздяла...  туй трябва да проумеем!!!

 

13.02.2021 - Виена

14:28мин... моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??