18 авг. 2018 г., 09:11

Angel 

  Поэзия » Любовная
430 1 3


Ти си в моят свят цветята,
в пъстротата на дъгата
чувствам щастие неуловимо
и за теб недостижимо.

 

Само аз го чувствам близо
днес, защото си до мен.
Ти не искаш да излизаш от моя свят,
но и без това си в плен.

 

В плен на моите въздишки, и усмивки, и милувки и целувки,
но признай си - ти ги търсиш
без дори да се съмняваш
и си сигурен, че побеждаваш.

Но не виждаш, че във моят свят, уви,
победеният си ти.

 

Харесваш моето оръжие любов,
стрелите ми пронизват те в сърцето,
но вместо ти да паднеш умъртвен - 
загубваш ум и тръгваш пак след мен!


1997

 

© Хел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! Прекрасен уикенд и от мен!
  • Чувствено и красиво! Харесва ми, Хел! Поздрави и хубав уикенд!
  • Красив плен е любовта!
Предложения
: ??:??