8 янв. 2009 г., 19:50

Ангел 

  Поэзия » Любовная
730 0 1
Дълбоки сини очи
и копринени коси.
Чаровна душица
и усмивка на кралица.

Ухае на цветя,
има ангелска душа,
ангелско лице
и бели пухкави криле.

Заслепява Слънце
с бляскава усмивка.
Затъмнява Луна
с ангелски крила.

Всички изпадат в екстаз 
от вълшебния й глас.
Сърцето й силно тупти
чак никой не може да спи.

Ангел или видение?
Може би небесно откровение?
На красотата въплъщение
е моето лично мнение.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиво и някак ангелско Поздрави много ми хареса
Предложения
: ??:??