11 нояб. 2004 г., 00:36

Ангел Мой 

  Поэзия
1202 0 3
Ангелите бдят над нас
Грижат се и ни предпазват
И макар без звук без глас
Помощ в нужда ни оказват

И нека ангелът-хранител
Който грижи се за мене
Ношем да е твой пазител-
моят пратеник доверен..

Да те пази от злините
Скрити във ноща злокобна
И да ти напомня тихо,
За моята любов огромна

Ангеле защо си ми?!
Защо до мен си да ме пазиш?
Иди при нея ти върви
Софинцето-да я вардиш.

Защото ако я изгубя,
Ако нещо сполети я
Всичко в мен ще се погуби..
Моля те! Обичам я! Пази я!

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??