23 мая 2010 г., 19:46

Ангелче 

  Поэзия » Любовная
726 0 1

Ангелче

 

1 Ангел за мен си ти
    и без отровни стрели,
    сърцето ми за миг плени.

 2 Ангелче небесно и бяло,
    как за него ми е домиляло.
    Вместо лоши рогца,
    има си ми то нежни крилца.

 3 Дори и с пъргави криле сега
    над мен да не полети
    - знам, че всяка секунда
    отгоре ми то бди!

 4 Ангелче хвърчато и крилато,
    знай, че си ми толкоз
    само ти богато
    и по-скъпо от цялото злато!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??