30 окт. 2009 г., 22:28

Ангелско сърце 

  Поэзия » Любовная
687 0 1

Ангелско сърце

 

Когато някого обичаш,

чувствата с него можеш да споделиш,

когато него го боли и тебе ще те боли,

когато ти заплачеш, той ще плаче и

ще бърше твоите сълзи.

 

Сега разбирам - ангел си ти,

сега разбирам - не заслужаваш

заради мен да страдаш и ти,

не ме познаваш, обичам те,

но ти ме научи друга да бъда,

отмъстителна и жестока.

 

Ангелско е твоето сърце,

в очите ти когато има сълзи,

и мен ме боли,

горещи тръпки ме побиват

и искам да заплача с теб.

 

Ангелски мило с мене се държиш,

обичам те и не разбирам

защо промених се толкова,

когато ти напусна ми живота.

 

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??