Ангелско сърце
Когато някого обичаш,
чувствата с него можеш да споделиш,
когато него го боли и тебе ще те боли,
когато ти заплачеш, той ще плаче и
ще бърше твоите сълзи.
Сега разбирам - ангел си ти,
сега разбирам - не заслужаваш
заради мен да страдаш и ти,
не ме познаваш, обичам те,
но ти ме научи друга да бъда,
отмъстителна и жестока.
Ангелско е твоето сърце,
в очите ти когато има сълзи,
и мен ме боли,
горещи тръпки ме побиват
и искам да заплача с теб.
Ангелски мило с мене се държиш,
обичам те и не разбирам
защо промених се толкова,
когато ти напусна ми живота.
© Джулияна Николова All rights reserved.