14 авг. 2007 г., 09:35

Ангелът 

  Поэзия
686 0 4
Кънтяща тишиина се блъска във стените,
впива злобния си вой в кървящото сърце,
разкъсва дрипите на сънищата и мечтите,
отскубнала на ангела последното перце.

И алената кръв във сълзите прозира,
съшиваща покров на все по-черната душа.
Последната звезда във утрото умира
и ангелът изгуби се сред страшната война.

Но никой нищо няма пак да види.
Дъждът изтрива всички стенещи следи,
когато чашите горчиви са изпити
и камъкът надгробен тихичко мълчи.

© Тони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??