6 июн. 2018 г., 01:39

Ангелът на любовта 

  Поэзия » Любовная
436 0 1

Звезди усмихват се в небесата,

вземи ги всички тях,

че усещам на теменугата аромата,

че с теб - ангела на любовта, летях.

 

И, моля те, ела,

изстинало сърце стопли

и със сребърни крила

по чело ме погали.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??