Jun 6, 2018, 1:39 AM

Ангелът на любовта 

  Poetry » Love
435 0 1

Звезди усмихват се в небесата,

вземи ги всички тях,

че усещам на теменугата аромата,

че с теб - ангела на любовта, летях.

 

И, моля те, ела,

изстинало сърце стопли

и със сребърни крила

по чело ме погали.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??