10 мая 2018 г., 22:50

Анонимните 

  Поэзия » Другая
476 0 2
Седя на бара.
Анонимен мъж със анонимна чаша,
а до него анонимна дама нещо му шепти.
От ляво пак на анонимна маса,
семейна двойка тихо си крещи.
Анонимно времето минава.
Мисля си:  Какво ли правя тук? 
За малко анонимна да остана,
в този анонимно шантав свят.

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??