19 янв. 2020 г., 10:33

Антипаста 

  Поэзия
340 2 1

наминавай понякога
ще приготвям вечеря
от готови салати "Кенар"
с антипаста

от хладилника
ще ти наливам
безалкохолно
газирано
в чашата
котката
ще ни обикаля
надушила
пушено пилешко
ще запалваме
ароматни свещички
а ти ще си пускаш телевизора
защото без него не може
ще се любим набързо
почти без да разменяме стонове
ще говориш по джиесема
докато се обличаш
ще си тръгваш
изхвърляйки пътьом в кофата
остатъци антилюбов

от неделята

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато "анти" доминира
    и любовта се имитира.
    Не топли навикът, но все пак
    като светулка пръска мрака.
Предложения
: ??:??