Един човек царуваше у нас,
сам се хвалеше и славеше в захлас,
народът си научи да го мрази,
всеки караше в краката му да лази,
а най-вече неговите царедворци -
една камара тлъсти фльорци,
го възхваляваха навсякъде тъй мазно,
четкаха, подмазваха заразно,
чак даже всеки селски бек,
реши, че това не е човек,
а полубог в костюм и вратовръзка,
на сръбско който вечерта се тръска,
въобще един от наш′те е - юнак балкански,
грубичък и с нрав глигански,
във джобчето със ленторез,
пък и богат, имотен, като крез.
Човек и сто години да живее,
лъжите му не ще успее,
да изброи, запомни и запише,
наоколо му винаги мирише
на нещо гнило и измамно,
лицемерно и някак си по европейски срамно,
прочут сред простите, лъжец прославен,
като него няма равен,
във лъжите, в речите му простовати,
кумир, баща на всички тарикати,
известен с прозвището си - Рапон,
и собственик на фирмата - Ипон.
Дясната ръка на тоя цар,
със чело ниско, като каруцар,
балкански дзвер, плешив и крив,
завършил физкултура някога във ВИФ,
притежаваше имоти шест на брой,
но отричаше да ги е купил той,
а сватът му ги подарил,
задето нявга щерка му свалил,
дарявайки я с любовта си каруцарска,
мотаейки я, че ще стане щерка царска.
И царят, ведно с наглия си вифаджия,
затънали и двамата в лайна до шия,
умело плашат със триглавата ламя,
народът прост, с душица изтерзана,
наврян до гушата си във казана,
беден и потурчен, цигански неук,
докаран пак до хлебец, сирене и лук,
оставил се да го крадат и подиграват, да го лъжат,
със цел за дявола да го омъжат.
Да му окрадат земята, жилището, къщичките по селата,
да му задигнат най-последно и душата..
Това е крайната, глобалната задача,
затуй на тия глобалисти храча,
плюя и на нашите продажни "патриоти",
сидеровци, янета и още сума ти идиоти,
ояли се, и седнали и нас да учат,
а тайно от кръвчицата ни сучат, смучат.
Държава сме на мутри, на крадци и фолкпевици,
размятащи изкуствени, балоненоподобни цици,
мамейки Европа поголовно,
лукави, нагли и крадливи, като за световно.
Това са българските политици - подчовеци,
произлизащи от африканските шебеци.
Философите са рекли ненапразно,
от бедността, че няма нещо по-омразно,
че дори смъртта е по-добра от нея,
приличаща на приказна, желана фея,
беднякът прелъстяваща дотам,
че той глупакът, срам-не срам,
не само себе си подмамен ще затрие,
но е готов дори дечицата си да убие.
Дотам докараха ни, гадовете долни,
със сметките си йезуитски и подмолни,
наричащи се русофоби, русофили,
а всъщност просто жалки простофили.
Но нека, моля ви се, никой не унива,
глупаво е, няма смисъл и не бива,
пред разни типове умрели,
бърборещи ни шменти и капели,
да подвием крак или опашка,
напротив, там грабнете камъни и прашка
и по села, паланки и квартали
се съберете яли и не яли,
да излезем всички заедно, като един,
заради децата ни и за България... Амин!
© Лебовски Все права защищены