24 янв. 2008 г., 20:43

Антистих 

  Поэзия » Другая
971 0 10
Стоя на ръба и гледам нагоре.
Нагоре, а не към земята, как е прието.
Стоя на ръба и гледам нагоре.
От много отдавна зове ме небето.

Още от малък да литна мечтая,
мечтата проклета постигнах накрая...

© Черпалто Брадвето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??