Jan 24, 2008, 8:43 PM

Антистих 

  Poetry » Other
972 0 10
Стоя на ръба и гледам нагоре.
Нагоре, а не към земята, как е прието.
Стоя на ръба и гледам нагоре.
От много отдавна зове ме небето.

Още от малък да литна мечтая,
мечтата проклета постигнах накрая...

© Черпалто Брадвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??