30 июн. 2024 г., 06:58

Апашионата 

  Поэзия » Эпиграммы
24 0 0

Реформа

проформа,

злоидейна,

криводейна.

Комисиони

вместо закони.

За промяна

в институция

трябва смяна

на кютюци, я.

Вика приватизаторът:

„Дръжте приватизатора!“.

Ужасен подлец,

опасен хитрец,

ама и наглец,

в офис обител

става вредител,

от чуждата стойност

краде непристойно.

Комплекси от тип затворен - 

гета за е кой по-горен.

Всеки хлопатар - 

дрънкащ главатар.

Върви, културо извратена,

с чалгата, таз сила нова,

към профанация,

не демокрация,

но излагация

изпод корпорация

за експлоатация...

 

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??