4 янв. 2007 г., 12:34

Апел 

  Поэзия
685 0 16
Апел




Както е тръгнало...
всичко е мръднало!
Яд по тепетата,
смрад зад кубетата.
Мерзост набъбнала,
зелена е стръвнала.
Стара омраза
заражда проказа,
гневна ненавист...
...отровена завист...
Жестоко ли пиша?
Стила ми издиша?!
Тогава поправяйте !!
Но не само словата,
а най-вече...делата!!!




Чар....4.01.07

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??