14 янв. 2023 г., 13:08

Апева „Студио Х“ 2 

  Поэзия » Строгие формы, Другая
606 0 2

  /сериен хорър/

 

В и т а е  п р и з р а к

в бял минижуп.

Р е к а т а

н о с и

труп.

Труп

н о с и

р е к а т а.

В бял минижуп

  в и т а е  п р и з р а к.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=O1-qly_fdEI

© Мария Димитрова Все права защищены

/сериен хорър/
Стъпки, цев, блясък.
В потрепващ мрак
филм гледам
страшен. ...
  614 
/сериен хорър/
С прострелна рана,
със зъб избит,
д е в и ц а
с нагнил ...
  630 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??