18 авг. 2023 г., 09:48

Апокалипсистичен тест 

  Поэзия
166 0 1

... Шанс за оцеляване – минимален.

В най-щастливия случай –

                                            петдесет на петдесет.

Двайстият век се извърна посра̀мен.

Двайсет и първият

                                             ще е фаталният тест.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??