14 нояб. 2009 г., 08:53  

Апостоле, прости ни! 

  Поэзия
561 0 8

"... И защо Турция, въпреки
добрите ни отношения напоследък
продължава да го отнася към
категорията терористи. А това е
достатъчно основаниое за размисъл"

               "Народен глас"/02.02.00г
               из ст."Някои страни по въпроса
               за размонашването
               на Васил Лелски"- Иван Лалев



Какво ли не трябва
да преглътнем!
И безработица,
и безпаричие,
и безразличие.
И студ,
и мраз,
и глад.
И проституция,
и порнография,
и наркомания.
И маймуни,
и хуни,
и акули.
И космати,
и чепати,
и рогати...
А за капак -
Дякон Левски - терорист.

Предателството носим
във кръвта си!

Апостоле, прости ни!

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??