20 февр. 2018 г., 09:53

Апостолът на свободата 

  Поэзия » Гражданская
498 0 0

Тиранът те уби, но ти си вечен

и от народа Апостол си наречен,

че без страх и колебание

ти събуди народното съзнание

и пред олтара на отечеството

морален пример даде на човечеството

за мъжество и свободолюбие

и на всеки българин за родолюбие.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??