10 апр. 2021 г., 23:27

Априлско слънце 

  Поэзия
303 1 2

Априлско слънце на балкона стъпи

като море - златисто, ведро, чисто,

една мечта отвътре в смях напъпи

и литна стих да търси празни листи.

 

Стихът блести,  вълните засияха, 

ухае въздух в пролетно зелено, 

откри си слънце на балкона стряха

и го превърна в слънчева вселена.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??