Априлско слънце на балкона стъпи
като море - златисто, ведро, чисто,
една мечта отвътре в смях напъпи
и литна стих да търси празни листи.
Стихът блести, вълните засияха,
ухае въздух в пролетно зелено,
откри си слънце на балкона стряха
и го превърна в слънчева вселена.
© Милена Френкева All rights reserved.