24 июл. 2022 г., 07:58

Архитект 

  Поэзия
156 1 0

Кой, кой ли бе той "Архитекта"

Който стройл беше Дом,

и оставил бе Къща

Да бъде Дом,

на такива ,

които не можеха

да построят дори Къща!

 

Valentina Mitova

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??