9 авг. 2014 г., 22:08

Август мой 

  Поэзия » Другая
357 1 4

Радвай ми се, влюбен лудо,

подари ми малко чудо:

сини мигове безброй,

ненагледни август мой.

 

Още много ме прегръщай

в слънце мислите превръщай,

удави ме в твоя зной,

ненагледни август мой.

 

С теб съм толкова щастлива.

Моля те, не си отивай!

Още ден постой, постой,

ненагледни август мой.

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??