Aug 9, 2014, 10:08 PM

Август мой 

  Poetry » Other
358 1 4

Радвай ми се, влюбен лудо,

подари ми малко чудо:

сини мигове безброй,

ненагледни август мой.

 

Още много ме прегръщай

в слънце мислите превръщай,

удави ме в твоя зной,

ненагледни август мой.

 

С теб съм толкова щастлива.

Моля те, не си отивай!

Още ден постой, постой,

ненагледни август мой.

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??