26 янв. 2022 г., 16:45

Автограф 

  Поэзия
329 3 11

Водата върху камъка се стича,

обгръща го в различни цветове,

ту синьо, тюркюазено зелено,

ту тъмно... близо до лила.

 

Събрах я нежно в чаша от кристали,

подадох я във твоите ръце

и в миг се тя превърна в златна,

вибрира там частица от твоето сърце.

 

Вълнички с трепет заиграха

въздушен танц в божествен съпровод,

допирам чашата до свойте устни,

за да изпия твоя  автограф.

 

 

© Румяна Друмева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??