27 янв. 2008 г., 12:02

Аз 

  Поэзия » Любовная
539 0 3

Аз

 

И ето, аз идвам буйна, красива.

С разпилени коси и с огън в очите.

Кръвта ми е река пенлива,

а роза разцъфнала са ми устните.

 

Жадувана, мислена, аз идвам при тебе.

В съня ти рисувана, в дните мечтана.

За тебе съм всичко - земя, вода, небе.

Обичана, любена, от теб съм желана.

© Тонка Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??