29 мар. 2008 г., 09:06

Аз бродя в мрака 

  Поэзия » Другая
589 0 2

Аз бродя в мрака

съвсем сама,

аз бродя в мрака

вече без душа.

 

Продадох я на дявола,

сърцето също,

сега аз съм дяволът

без никакви чувства.

 

Луната осветява

моя път сега,

аз все още витая

като призрак в нощта.

 

Сега съм принцесата

на черния мрак,

затварям се в себе си,

потъвам в мислите пак.

 

Аз бродя в мрака,

но вече изтощена,

проклинам съдбата,

защото съм ранена.

 

Лъжите ти убиха всичко,

погубиха ме завинаги,

сега не чувствам нищо

и няма да почувствам никога.

 

Аз бродя в мрака

съвсем сама,

говоря с луната

и ме утешава тя.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??