И тази нощ ще си в прегръдките на друга.
Тя може ли да гали като мен?
Да те целува до настръхване, до лудост
и да боли като прищипан нерв?
Попива ли във ненаситните ти вени
и пълни ли сърцето ти със огън,
във който да изгарят всички сенки?
Едва ли! Но пък аз го мога...
А.J.
© Anje Все права защищены