24.02.2017 г., 23:32 ч.

Аз го мога 

  Поезия » Друга
483 1 4

 

И тази нощ ще си в прегръдките на друга.

Тя може ли да гали като мен?

Да те целува до настръхване,  до лудост

и да боли  като прищипан нерв?

Попива ли във ненаситните ти вени

и пълни ли сърцето ти със огън,

във който да изгарят всички сенки?

Едва ли! Но пък аз го мога...

 

 

А.J.

© Anje Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??