27 мар. 2013 г., 08:05

Аз и животът 

  Поэзия » Философская
411 0 1

Аз и животът

 

Неизбежно е... Стареем.

Всеки ден по малко, тихо.

Грешките над нас се смеят...

но защо не ни простиха?


Време е да станем други

и с живота да си кажем:

- ,,Стига хитрини, заслуги

и снега в косите даже!...

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??