27 mar 2013, 8:05

Аз и животът 

  Poesía » Filosófica
413 0 1

Аз и животът

 

Неизбежно е... Стареем.

Всеки ден по малко, тихо.

Грешките над нас се смеят...

но защо не ни простиха?


Време е да станем други

и с живота да си кажем:

- ,,Стига хитрини, заслуги

и снега в косите даже!...

© Дияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??