29 мая 2007 г., 11:27

Аз и ти 

  Поэзия
1391 0 6
 

Аз ще бъда твоя оператор,

ти ще бъдеш моя навигатор.

Ще вървим в живота заедно,

 ще го живеем двама наедно.


Ти за мен трасето  подготви,

само добрини ми приготви .

Аз за теб... не знам какво ще сторя,

но ще бъда твоята опора.


Разчитай и ми се доверявай,

на съмнения не се поддавай.

Не ме ли разбра, че съм пряма

и при мене няма измама?


В твоята голяма мъжка ръка

има нежност и много  топлина .

Искам моята във твоята да скрия.

Да изживееме една любов-магия.


                                      evropa

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??