Аз ще бъда твоя оператор,
ти ще бъдеш моя навигатор.
Ще вървим в живота заедно,
ще го живеем двама наедно.
Ти за мен трасето подготви,
само добрини ми приготви .
Аз за теб... не знам какво ще сторя,
но ще бъда твоята опора.
Разчитай и ми се доверявай,
на съмнения не се поддавай.
Не ме ли разбра, че съм пряма
и при мене няма измама?
В твоята голяма мъжка ръка
има нежност и много топлина .
Искам моята във твоята да скрия.
Да изживееме една любов-магия.
evropa
© Нели Всички права запазени