15 мар. 2008 г., 09:14

Аз - играчката 

  Поэзия » Любовная
627 0 1

Всяка една рима е измислена за теб,

всяка една дума е отправена към теб,

всеки един поглед тебе търси

и за всяка една моя въздишка виновна си ти.

 

Но факт е, че от мене 3 години бягаш,

във всеки един момент се скатаваш,

а така и не разбрах защо го правиш!

 

За тези 3 години нещичко ми даде ти,

нещо, което все още жив ме държи.

Ти ми подари една нощ,

една нощ пълна, за мен, с разкош,

в която бях на седмото небе

и която утрото подло ми отне.

 

На сутринта дойдох при теб, да поговорим,

а ти на "Добро утро" дори не отговори,

от което вече бях разбрал,

че ти със мен си си играла!

© Иван Тарлев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??