23 янв. 2008 г., 19:41

Аз или тя. 

  Поэзия » Любовная
789 0 2

 Аз или тя


Вечер е.
Пак съм сама.
А ти си с нея, знам.
Ще се върнеш ти на сутринта
и отново ще събудиш болката.

Но аз без теб няма да оцелея.
Без теб едва ли ще живея.
Без теб няма любов,
слънце и изгрев нов.

Ти си виновен за това,
че го няма и щастието в мен.
Обичам те и ме боли.
Много ми е трудно, разбери.

Не мога повече така.
Не искам да те деля.
Искам само мой да си
и мен да обичаш истински.

Сърцето ми наранено е.
Стене от болка то.
Част от него се откъсва всеки път,
когато отидеш при другата ти.

Сложи край на тези игри.
Една от двете ни ти избери.
Аз или тя?
Коя е за теб любовта?

© Йоанна Конова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??