Аз искам да докосвам твойто тяло,
да целувам нежно твоите очи,
от твойте ласки да треперя
и щастие от нас отново да искри!
И двама с тебе, сгушени в леглото,
времето да спре - да пожелаем,
дъждът да чука вънка по стъклата,
а слънце в стаята при нас да грее!
Аз искам да докосваш моето тяло,
да целуваш всяка част от мен,
да събудиш чувството, което бе умряло,
и да знам, че ти отново си до мен!
© Полина Томова Все права защищены