Oct 21, 2010, 5:41 PM

Аз искам 

  Poetry » Love
509 0 0

Аз искам да докосвам твойто тяло,

да целувам нежно твоите очи,

от твойте ласки да треперя

и щастие от нас отново да искри!

         И двама с тебе, сгушени в леглото,

         времето да спре - да пожелаем,

         дъждът да чука вънка по стъклата,

         а слънце в стаята при нас да грее!

Аз искам да докосваш моето тяло,

да целуваш всяка част от мен,

да събудиш чувството, което бе умряло,

и да знам, че ти отново си до мен!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??