Душата ми изгаря в безутешност
заради самотата в мойте дни
и мойта вечна безнадеждност
не стихва, в мен кърви...
Аз искам само мъничко любов,
малко жар от твоето сърце,
но ти отхвърляш моя зов
и не приемаш тез пламнали ръце!
Но в любовта винaги така е,
единият може до болка да обича,
а другият никога да не го желае
и на тъмен път да го обрича!
Затворен в себе си аз пак горя
безмилостен - животът е суров!
Но не се обвинявам и не се коря -
аз искам само мъничко любов!...
27.VI.2009г.
© Илия Кузев Все права защищены
Но,на теб ти пожелавам цялото щастие