15 дек. 2010 г., 14:28

Аз живея 

  Поэзия » Другая
503 0 2

Бяла пътека, слънце далечно, път безкраен...
Мисли бушуващи, страсти горещи...
Един прозорец, един поглед, един вик...
Желание неземно, миг невъзможен...
Много студ, много лед, смразяваща жестокост...
......
Само въздишка, само момент, една усмивка...
Живот прекрасен, дар голям, мечти безброй...
Хубаво минало, прекрасно бъдеще...
Аз живея!

© Гюлджан Джебирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??