Този живот е единствено мой.
И го живея както си искам.
Аз казвам, има ли, няма ли Бог.
И го казвам, защото ми стиска.
Аз казвам кога да е ден.
Вас нощта в мрак ви забулва.
А тогава, слънцето грее във мен.
Забравете догмите! Те ви погубват!
© Ник Желев Все права защищены