23.06.2015 г., 18:55 ч.  

Аз казвам 

  Поезия
369 0 8

Този живот е единствено мой.

И го живея както си искам.

Аз казвам, има ли, няма ли Бог.

И го казвам, защото ми стиска.

 

Аз казвам кога да е ден.

Вас нощта в мрак ви забулва.

А тогава, слънцето грее във мен.

Забравете догмите! Те ви погубват!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??