15 мар. 2021 г., 14:15

Аз мога силно само да обичам 

  Поэзия » Любовная
444 1 2

Аз мога силно само да обичам

 

Аз мога само силно да обичам

без страх, съмнения, без суета.

Като целебен ручей да се стичам

през раните на твоята душа .....

 

Пусни ме и навеки ще остана

като утеха в този свят суров,

до силното ти рамо да пристана

из пламналия дъхав небосвод!

 

Щастлива и загледана в безкрая -

тържествен от предзалезни лъчи,

се вглеждам от душата и мечтая:

докрай да гледам твоите очи!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??