3 дек. 2006 г., 08:40

Аз не съм самодива, нито ти пък - сатир@ 

  Поэзия
773 0 8


Недей поглежда в деколтето ми дълбоко,
съблазнен ще бъдеш и с очи на кръст събрани.
За здравето, знай, никак туй не е полезно,
а и може копчета да сбираш разпиляни.

 

Влага от очите гуреливи пак прилива
като един препълнен, мътен язовир.
И страдаш ти затуй : не съм аз самодива,
а ти не можеш се сравнява със сатир.


А как би искал в гОрица зелена с мене
да поотпуснеш морно, "ароматно" тяло
и след боричкането - ПФУ! из острите трънаци
от бодли да те избавя и попощя здраво.


За тебе, "мили", туй ще е върховно постижение
и слава на плейбой ще чакаш ти подир.
Ала след  всичкото от теб в гората фантазирано
ще се прекръстя и наистина ще диря май сатир.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??