9 мар. 2022 г., 06:36

Аз пък ще питам 

  Поэзия
159 0 0

 

Само Аз ли, не се срамувам,

че все още има разумни,

да застанат в едно

за Мира със Света!

Че, все още, някой,

достатъчно гордост е скътал

и не приема, народа ми,

от "гости",

да бъде наричан "подлога"!

Че, все още, някой,

добре си спомня...

какво означава война!

Само аз ли, не се срамувам,

от хора,

които Мира

си пожелават

и бъдеще за децата?

 

Valentina Mitova

04/03/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??