17 янв. 2008 г., 17:16

Аз ще дойда при теб 

  Поэзия » Любовная
1760 0 7

АЗ ЩЕ ДОЙДА ПРИ ТЕБ

Не от теб е ограбена

                        мойта душа,

не от тебе струи

                 тъмнина,

                       пустота във очите.

Не от теб съм захвърлен

                             в сметта,

не от тебе безсмислени

                                станаха

                                         дните.

Стиснал във шепа

                       тревога,

                             обида

                                 и сълзи,

затиснал огромното

                           късче

                                любов

                                   във сърцето,

по пътя си труден,

                  забързан,

                      аз ще дойда при теб.

Аз ще дойда при теб

рая

       загубен

                    отново

                              да върна.

Аз ще дойда при теб

със надеждата,

         тебе самата

                     при тебе

                              да върна...

Господи!

          Колко

                 много

                      си същата

и колко

          много

                си станала

                             друга... 

 

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??