2 мар. 2021 г., 20:16

Аз съм 

  Поэзия » Любовная
317 1 5

Аз съм в спомена прашен, 

но съм и в бъдните дни! 

Живея в кошмара ужасен, 

но дишам и в твойте мечти...

 

Аз съм радост и горест, 

а също и безкраен път. 

Аз съм лек, но и болест!

Накратко - аз съм Светът!

 

Аз съм лято и зима. 

Аз съм вечният зов. 

Аз съм всичко, любима!

Аз съм твойта любов!

 

1997

© Калин Пантов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??